ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
  • Ξεσπά πόλεμος πολιτικών - επιχειρηματιών!


    ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

    Οι επιχειρηματίας κατάλαβαν ότι ο πολιτικός κόσμος πεθαίνει! Τελειώνει! Τα όρνια άρχισαν να περιστρέφονται στον ουρανό, περιμένοντας τον πολιτικό κόσμο να τελειώσει. Οι πολιτικοί ξέρουν ότι οι επιχειρηματίες θέλουν να τους πάρουν τις θέσεις τους και έτσι...




    ...όλοι μαζί με μια φωνή, αποδοκιμάζουν τις χθεσινές απαξιωτικές για αυτούς, εκφράσεις του προέδρου του ΣΕΒ, Δημ. Δασκαλόπουλου.

    Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο για την πάταξη της διαφθοράς στο Δημόσιο, Νίκος Τσούκαλης, ανέφερε για την ομιλία του προέδρου του ΣΕΒ, ότι πληροφορηθήκαμε ξαφνικά, ότι η υγιής επιχειρηματικά τάξη της χώρας, δεν είχε καμία σχέση με το χρηματιστήριο, αφού όσα δισεκατομμύρια αποκόμισε από το Χρηματιστήριο τα επένδυσε και δεν τα εξήγε σε off shore επιχειρήσεις.

    Ο Χάρης Καστανίδης, επιστράτευσε τη λαϊκή ρήση «χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιακά».

    Εκείνοι οι οποίοι καταλήστεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1980, βγάζοντας στις Ελβετίες τα κεφάλαια του Έλληνα πολίτη, αυτοί έρχονται σήμερα να είναι οι τιμωροί και οι εισαγγελείς», παρατήρησε, από την πλευρά του, ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

    Ο πρόεδρος του Σώματος, Φίλιππος Πετσάλνικος, αναφέρθηκε για κάποιους που επιδιώκουν συνολικά την απαξίωση, συλλήβδην την απαξίωση της πολιτικής και όλων των προσώπων, οι οποίοι αδιαφορούν για τη Δημοκρατία μας και την ποιότητά της.

    Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Αντώνης Σκυλλάκος, διατύπωσε και προτάσεις να προτείνουν οι πολιτικοι πόθεν έσχες και στους επιχειρηματίες για το πού βρήκαν τα λεφτά για να φτιάξουν τα κανάλια και να γίνει έλεγχος στον Λάτση, τον Βαρδινογιάννη, τον Κόκκαλη.

    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Τζαβάρας, στράφηκε κατά των καναλιών λέγοντας πως θα πρέπει να επωμίζονται τη σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και αξιοπιστία που επιβάλλουν οι καιροί.

    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής, υποστήριξε σε παρέμβασή του πως η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας, στις μέρες μας, είναι όρος εθνικής επιβίωσης...

    Γι αυτό εμείς λέμε! Απλά, πότε θα πάει κάποιος φυλακή! Δεν ξεχωρίζουμε πολιτικό ή όχι, λέμε όποιος έκλεψε να πάει φυλακή!

    TROKTIKO

0 σχόλια:

Σχόλια που είναι προσβλητικά ή υβριστικά θα διαγράφονται Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Βουλευτάδες και Μασκαράδες (Τα παιδιά της άμυνας)

Γενικός Δείκτης Χ.Α.

Γενικός Δείκτης Χ.Α.

ΒΙΝΤΕΟ

BLOGS

BLOGS

BLOGS

BLOGS

BLOGS