ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
  • Περίεργη διάρρηξη στο σπίτι του Βελόπουλου


    Η αγάπη του Κυριάκου Βελόπουλου για τους σκύλους γλίτωσε την οικογένειά του από μια πολύ «περίεργη» διάρρηξη την Κυριακή το βράδυ, στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη.

    Κατά τις 10 το βράδυ, η σύζυγος του βουλευτή, που βρισκόταν στο σπίτι, άκουσε το σκύλο – πρόκειται για ένα εκπαιδευμένο λαμπραντόρ - να γαβγίζει και έτσι κατευθύνθηκε σε πλαϊνή είσοδο του σπιτιού, όπου βρίσκεται και το λεβητοστάσιο. Αντιλήφθηκε ότι στο σημείο υπήρχαν δύο διαρρήκτες και έτσι πάτησε το κουμπί του συναγερμού, με αποτέλεσμα... να σπεύσουν αμέσως υπάλληλοι ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, καθώς και αστυνομικοί.

    Η σύζυγος του Κυριάκου Βελόπουλου δεν μπόρεσε να δει τα χαρακτηριστικά των δραστών, παρά μόνο να ακούσει τη φωνή ενός από τους δύο, ο οποίος την έβρισε την ώρα που ήχησε ο συναγερμός.

    Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, πάντως, πιστεύει ότι δεν ήταν μια… απλή ληστεία. Γιατί ποιος «απλός» διαρρήκτης μπαίνει σε σπίτι όταν βλέπει όλα τα φώτα ανοιχτά και ξέρει ότι οι ιδιοκτήτες θα τον αντιληφθούν;
    ΠΗΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

0 σχόλια:

Σχόλια που είναι προσβλητικά ή υβριστικά θα διαγράφονται Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Βουλευτάδες και Μασκαράδες (Τα παιδιά της άμυνας)

Γενικός Δείκτης Χ.Α.

Γενικός Δείκτης Χ.Α.

ΒΙΝΤΕΟ

BLOGS

BLOGS

BLOGS

BLOGS

BLOGS